Waarom coaching?

Als coach is het mijn taak om je bewust te maken van de keuzes die je maakt en vooral ook waarom. Ik help je om doelen te stellen en om deze stapsgewijs te bereiken. Dit brengt je nieuwe inzichten en het zet je in beweging. Je krijgt grip op angst en onzekerheid waardoor je vrijer kunt leven. 

Soms zijn er momenten in je leven waarop je het even niet meer weet. Je voelt je onrustig, twijfelt aan jezelf of hebt het gevoel dat je vastloopt. Je bekende gedrag werkt niet meer of je vertrouwde strategieën lijken niets op te lossen. Op zo’n moment is coaching een krachtige manier om daar verandering in te brengen.

Voor wie is coaching?

Coaching is niet alleen voor topsporters, succesvolle ondernemers of mensen die in een midlife crisis zijn beland. Ieder mens heeft blinde vlekken. Kwaliteiten die je onbenut laat of niet-functionele patronen. Gedrag waarmee je jezelf in de weg zit of onbewust je doelen saboteert.

Welke thema's houden jou bezig?

  • balans (terug) vinden in je leven;

  • jezelf volledig accepteren; 

  • meer vertrouwen in jezelf;

  • bewust worden van niet-functionele patronen;

  • meer verbinding creëren met anderen;

  • leren om te gaan met stigma's rondom homoseksualiteit en hiv; of

  • keuzes maken in je persoonlijke of professionele leven.

Hoe ziet een coachtraject eruit?

In het coachingstraject staat jouw vraag centraal. Dat maakt dat elk traject anders is. In een gratis kennismakingsgesprek onderzoeken we waar je tegenaan loopt en wat je graag wilt bereiken. We bespreken wat ik hierin voor je kan betekenen en hoe het traject er in grote lijnen uit ziet. Op basis van dit gesprek bepaal je of en wanneer we aan de slag gaan. 

 

Afhankelijk van jouw voorkeur vinden de gesprekken online plaats of op mijn locatie in Rijswijk (bij Den Haag). 

Anders dan bij een therapie richt coaching zich vooral op de toekomst. Dat betekent dat we niet alleen naar het verleden kijken om te begrijpen waarom je doet wat je doet. We onderzoeken ook wat er nodig is om je gewenste situatie te bereiken en gaan hier actief mee aan de slag. 

Daarbij gebruik ik effectieve werkvormen die zijn gebaseerd op communicatie- en gedragstheorieën uit de NLP, Transactionele Analyse en Systemisch Werken. 

Wat kost een coachtraject?

Een coachingstraject is een investering in jezelf. Je betaalt op basis van een uurtarief. Een traject bestaat meestal uit vijf á zes gesprekken, waarna je voldoende handvatten hebt om zelfstandig aan de slag te gaan.

Sommige werkgevers vergoeden deze kosten omdat het direct of indirect bijdraagt aan je professionele ontwikkeling. Vraag jouw werkgever naar de mogelijkheden of check of er een opleidingsbudget is.

Tarief:

Kennismakingsgesprek        gratis

Coachgesprek (60 min.)       € 95,- excl. 21% btw

 

Maak gratis een afspraak

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vul hieronder je gegevens in en dan neem ik binnenkort contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Dank voor je bericht!