Individuele coaching

Soms zijn er momenten in je leven waarop je het even niet meer weet. Je voelt je onrustig, twijfelt aan jezelf of hebt het gevoel dat je vastloopt. Je bekende gedrag werkt niet meer of je vertrouwde strategieën lijken niets op te lossen. Op zo’n moment is coaching een krachtige manier om daar verandering in te brengen.

Coaching levert je nieuwe inzichten op. Maar aan alleen nieuwe inzichten heb je niet zoveel. Daarom help ik je om deze inzichten om te zetten in concrete acties. Door te experimenteren met nieuw gedrag en hier vervolgens op te reflecteren en bij te sturen bereik je een blijvende gedragsverandering.

Smiling Young Man

'René stelt scherpe vragen, waardoor ik niet wegkwam met makkelijke antwoorden. Daardoor kreeg ik nieuwe inzichten in mijn eigen verhaal en thema's.' - Nick

Op welke thema's coach ik?

Bij coaching staat jouw vraag centraal. Bijvoorbeeld:

  • Hoe krijg ik meer balans in mijn leven?

  • Hoe krijg ik meer vertrouwen in mezelf?

  • Hoe kom ik in contact met mijn lijf?

  • Hoe creëer ik meer verbinding met anderen?

  • Hoe ga ik om met stigma's over homoseksualiteit en hiv?

  • Hoe maak ik een stap in mijn persoonlijke of professionele leven?

Hoe ziet een coachtraject eruit?

Elk traject start met een gratis kennismakingsgesprek. Hierin onderzoeken we waar je tegenaan loopt en wat je wilt bereiken. We bespreken wat ik voor je kan betekenen en hoe het traject er in grote lijnen uit komt te zien. Op basis van dit gesprek bepaal je of en wanneer we aan de slag gaan. 

Een traject bestaat meestal uit vijf á zes gesprekken, waarna je voldoende handvatten hebt om zelfstandig verder te gaan. Tussen de sessies door krijg je opdrachten mee om de inzichten uit de gesprekken in je dagelijks leven te integreren. 

Praktische informatie

Een coachingstraject is een investering in jezelf. Je betaalt per sessie van 60 of 90 minuten. 

Sommige werkgevers vergoeden deze kosten omdat het direct of indirect bijdraagt aan je professionele ontwikkeling. Vraag jouw werkgever naar de mogelijkheden of check of er een opleidingsbudget is.

Afhankelijk van jouw voorkeur vinden de gesprekken online plaats of op mijn locatie in Rijswijk (bij Den Haag). 

Tarief:

Kennismakingsgesprek               gratis

Online coaching (60 min.)          € 100,- excl. 21% btw

Coachingsgesprek (90 min.).      € 125,- excl. 21% btw